Sk!llz4u

De kernwaarden van Sk!llz4u zijn plezier, gedrevenheid, samen en groei. De growth mindset zit dan ook in het DNA van Sk!llz4u verweven. Want leren weer leuk maken! Daar streven wij naar. Dit doen wij door het aanbieden van gerichte workshops aan studenten. Deze methoden helpen hen bij het leerproces en bieden diret resultaat waardoor zij zich makkelijker nieuwe studievaardigheden eigen maken.
Leren wordt door de technieken uit de workshops weer een spelletje. De leerling daagt zichzelf meer uit en is in staat hogere cijfers te behalen met behulp van minder studie uren. Dit zorgt voor een duurzame, intrinsieke motivatie en zo ook voor meer plezier en voldoening tijdens het leren.

Ruben Marciante

Mijn naam is Ruben Marciante en ik ben trainer bij Sk!llz4u. Het trainingsbureau dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling en groei bij scholieren en studenten. Ik vind het belangrijk om persoonlijke groei te stimuleren. Dit doe ik door te inspireren en te enthousiasmeren. Het is namelijk mijn doel om intrinsieke motivatie bij studenten te vergroten. Dit doe ik onder andere door mijn gedrevenheid en de passie die ik overbreng aan de student. Dit zorgt er samen met de tools die ik tijdens mijn trainingen aanbied voor dat de studenten in staat zijn om het leerproces zodanig in te delen dat leren makkelijker en ook efficiënter wordt.

Wat mij onderscheidt van anderen is mijn gedrevenheid die voortkomt uit het plezier dat ik heb in wat ik doe. Dit heeft zowel invloed op de manier waarop ik een training geef als op elk  persoonlijk contact in mijn dagelijkse leven.

Lijkt dit jou interessant?

Ik ben continu bezig met het ontwikkelen van persoonlijke cursussen. Neem contact op voor meer informatie!

Stuur een bericht

Growth Mindset

Time Management

Snellezen

Mindmapping